CV reparatie in Dronten

Heeft u geen warm water meer of komt u ‘s ochtends in een koude keuken? Waarschijnlijk is uw CV ketel kapot. Zonder warm water komt u de dag misschien niet door. Uw CV ketel moet gerepareerd worden. Soms is een reparatie in een uurtje klaar, maar soms is er een hardnekkiger probleem dat opgelost moet worden. Zo kan er bijvoorbeeld een probleem zijn met:

  • de thermostaat
  • de radiator
  • de warmtepomp
  • de warmtedruk

Bij de door ons aangedragen professional in Dronten bent u verzekerd van een snelle en effectieve oplossing. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met de meeste CV problemen en zult u snel weer toegang hebben tot warm water.

Hulp bij CV herstel

Het is belangrijk tijdig een CV monteur in te schakelen. Storingen die niet worden opgelost kunnen leiden tot grotere problemen en uiteindelijk vervanging van uw CV ketel. Soms kunt u zelf al iets doen om de storing te verhelpen. Er kan een resetknop op uw CV zitten. U kunt hier met behulp van de handleiding gebruik van maken om uw CV te resetten. Daarnaast kunt u de drukmeter in de CV controleren. Kunt u niet achter de oorzaak van het probleem komen of heeft u geen idee wat u moet doen? Wij zijn uw spoedservice in de regio Dronten. De CV monteur van de door ons aangedragen professional helpt u graag!